Bel 0183 70 50 20
Blog Voorheen Bévé Gouda Reviews 93
Nieuwbouw
Lodewijck Interieur

Na meer dan 40 jaar in Gouda gevestigd te zijn geweest, gaat BÉVÉ meubel eind dit jaar verhuizen naar Werkendam. Momenteel wordt hard gewerkt aan de realisatie van een fraaie toonzaal. Compleet in stijl en passend bij de eveneens nieuwe naam Lodewijck interieurs! Ook wordt de collectie sterk uitgebreid. Kortom, alles wordt anders, behalve het vertrouwde team en het oog voor kwaliteit.

Waarom deze verandering? Niet om alles over een andere boeg te gooien; maar júist om waar we goed in zijn nóg beter te doen! De nieuwe locatie en de nieuwe naam passen naadloos bij onze ambitie. Een naam in meubelen met klasse en grandeur. Lodewijck Interieurs zal gevestigd zijn aan de Vierlinghstraat 15 in Werkendam. Tot die tijd bent u natuurlijk van harte welkom in onze huidige winkel in Gouda. Daar treft u momenteel vele koopjes die niet mee gaan verhuizen naar Werkendam. Grijp uw kans en laat u adviseren door onze medewerkers; onze uitverkoop loopt tot aan de verhuizing!
Eind 2022 hopen wij u te kunnen verkomen in een fraai pand vol luxe wooninspiratie. Volg de blog voor de dagelijkse vorderingen.

Blog