Bel 0183 70 50 20
Kasteelbanken

Kasteelbanken

van Lodewijck
Kasteelbanken
Bij Lodewijck bent u aan het juiste adres voor de mooiste collectie kasteelbanken. Handgemaakt met de beste kwaliteit volnerfleer. U vind in de showroom met zijn vele stijlkamers diverse modellen kasteelbanken. Een kasteelbank is een tijdloze klassieke bank die zich in vele klassieke interieurs thuis voelt.
Kasteelbank Aspen
Kasteelbank stof
Met en kasteelbank in stof zijn er haast eindeloze mogelijkheden. Een stoffen kasteelbank kan zowel in een klassiek interieur als landelijk interieur toegepast worden. Ook is het mogelijk om een combinatie van meerdere stoffen toe te passen op een kasteelbank. De afwerking met een lederen bies bij een kasteelbank in stof geeft nog meer charme aan deze tijdloze klassieke bank.
LodewijckMei2023-©ceesvdwal_54
Kasteelbankjes
Kasteelbankjes, wie kent ze niet? Een gezellige klassieke bank die zich in ieder interieur kan bewijzen als een tijdloze klassieker die zijn charme niet verliest. Kasteelbankjes zijn van alle tijden en hebben een lange geschiedenis in de klassieke interieurs. Maar ook in de hedendaagse interieurs komen de kasteelbankjes mooi tot zijn recht, als een heus pronkstuk in uw interieur.
2018-02-05 Beve Meubels Gouda (afdrukkwaliteit) schaduw -123
Klassieke Engelse bank
Bent u op zoek naar een nieuwe bank in de klassieke Engelse stijl? Dan is een kasteelbank een prachtige klassieke bank die helemaal tot zijn recht komt bij de klassieke meubelen in Engelse stijl. Gecombineerd met een Engelse oorfauteuil krijgt u echt een stijlvol Engels bankstel. De adviseurs van Lodewijck voorzien u graag van een gedegen advies bij de aankoop van uw klassieke meubels.
Kamer 28
Kasteelbank leer
Een kasteelbank in een prachtige kwaliteit volnerfleder staat garant voor jarenlang woonplezier. Er zijn veel mogelijkheden in diverse soorten leer en kleuren. Daarnaast kan er een fraai accent toegevoegd worden met een contrastbies in een andere kleur leer. Dit in combinatie met de fraaie bronzen of nikkelen knoppen en de handgemaakte kwasten, kunt u de kasteelbank geheel naar uw persoonlijke wensen samenstellen.
Agora Castle Bench (2)[17]
Vakmanschap en klasse
De kenmerkende eigenschappen van kasteelbanken zijn alleen te vervaardigen met het juiste vakmanschap. De prachtige handgemaakte kwasten met de bronzen of nikkelen knoppen, de bekende scharnierende armen die de kasteelbank grandeur en charme geven. De contrasterende applicaties en biezen in het leder maken deze kasteelbank tot een echt meubelstuk.
Agora Castle Bench (1)[93]
Klassieke banken
De kasteelbanken passen perfect in een klassiek geïnspireerd interieur. Daarmee behoren ze tot de iconen onder de klassieke banken. Elegantie met historische charme, in een eigentijdse vormgeving, maken het tot een meubelstuk van faam in uw interieur. Bij Lodewijck bent u aan het juiste adres voor kasteelbanken op maat, passend in uw interieur!
Luik spiegel
Lodewijck

Collectie

Tot ziens bij Lodewijck