Bel 0183 70 50 20
Kamer 15-1 Voorheen Bévé Gouda Reviews 93
Kersenhouten meubelen
Bij Lodewijck Interieurs vind u een prachtige collectie kersenhouten meubelen. Vervaardigd door ambachtelijke meubelmakers in de mooiste kwaliteit Europees kersenhout. Elk kersenhouten meubel is naar wens samen te stellen. Maatwerk behoort tot de standaard! De ervaren interieuradviseurs van Lodewijck voorzien u graag voor een gedegen advies voor de aankoop van uw kersenhouten meubels.
Kamer 22-1
Kersenhouten salontafel
Bent u op zoek naar een kersenhouten salontafel? Dan bent u bij Lodewijck Interieurs aan het juiste adres. De specialist in kersenhouten meubels. In de showroom met de vele stijlkamers kunt u de kersenhouten salontafels bekijken. Leverbaar in elke gewenste maatvoering. De kersenhouten salontafel is geheel naar wens samen te stellen met of zonder laden, onderblad of schuifplateau's.
Kamer 38
Kersenhouten eettafel
Gezellig tafelen aan een kersenhouten tafel? Bij Lodewijck vind u een uitgebreide collectie kersenhouten eettafels in diverse uitvoeringen. Bijvoorbeeld een ronde kersenhouten eettafel of een langwerpige eettafel met verlengmogelijkheden, maar ook ovale kersen eettafels behoren tot de mogelijkheden. Uiteraard zijn de kersenhouten tafels leverbaar in elke gewenste maat, zodat het altijd passend is in uw interieur.
Kamer 14-1
Kersenhouten kast
Een prachtige kersenhouten kast of dressoir. De meubelmakers van Lodewijck zijn nog echte ambachtslieden die prachtige kersenhouten kasten vervaardigen, geheel op uw wensen afgestemd. In de showroom vind u een uitgebreide collectie kersenhouten kasten, zoals een meidenkast of een kersenhouten vitrinekast. Maar er zijn ook uitgebreide mogelijkheden in kersenhouten TV meubels. Laat u voorzien van een goed advies voor de kersenhouten kast waar u van droomt!
Kamer 25-2
Lodewijck

Collectie

Tot ziens bij Lodewijck