Bel 0183 70 50 20
Pand - Centrale hal Voorheen Bévé Gouda Reviews 93

Ontvangst in stijlvolle ambiance

U vind Lodewijck Interieurs gevestigd in een statig pand aan de Vierlinghstraat in Werkendam, waar u in een stijlvolle ambiance ontvangen wordt. Een prachtige showroom met fraaie galerijen waar u meer dan 50 stijlkamers vindt, vol wooninspiratie. Kwaliteit, vakmanschap, klasse en grandeur staan hierbij voorop. Laat u verrassen en kom geheel vrijblijvend langs of maak een afspraak met onze interieuradviseurs voor een showroombezoek. Van harte welkom!
Pand - Entree 2
Stoffenstudio met exclusieve merken
U vind bij ons een exclusieve stoffencollectie van gerenommeerde merken. Luxe veloursstoffen, matte linnen, Engelse patronen, Schotse ruiten, weelderige bloempatronen, Engelse en Oosterse taferelen en nog veel meer. Wij bieden alles voor een stijlvol interieur met exclusieve stoffen. U vind bij ons onder andere Engelse, Duitse, Italiaanse en Franse gerenommeerde merken zoals GP & J Baker, Colefax & Fowler, Designers Guild, Harlequin, Manuel Canovas, Morris & Co, Mulberry, Nina Campbell, Osborne & Little, Sanderson, Swaffer, JAB, Carlucci, Chivasso, Lelievre, Nobilis, Ralph Lauren.
Pand - Stoffenkamer 2
Deskundig advies in stijlvol wonen
Bent u op zoek naar een nieuwe interieur of juist een aanvulling op uw bestaande interieur? We nemen graag alle tijd voor een gedegen interieuradvies. Bij onze adviseurs, met hun jarenlange ervaring en betrokkenheid, bent u verzekerd van een goed en eerlijk advies. Het is hierbij belangrijk dat wij inzicht krijgen in uw wensen en woonsituatie. Neem dus, indien mogelijk, maatvoeringen, plattegronden en foto's van de ruimte mee. Om er zeker van te zijn dat we alle tijd voor u hebben, kunt u geheel vrijblijvend een afspraak maken met onze adviseurs.
DSC06662 site
Maak een afspraak
Bent u op zoek naar een chique interieur met grote klasse? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze showroom biedt volop inspiratie en ideeën voor uw droominterieur. Om er zeker van te zijn dat we alle tijd voor u hebben, kunt u geheel vrijblijvend een afspraak maken met onze interieuradviseurs. Uiteraard kunt u ook buiten onze openingstijden op werkdagen een afspraak maken. Dit is mogelijk via onze website of bel ons even. Wij staan graag klaar om u te adviseren!
Pand---Centrale-hal
Lodewijck

Impressie

Video Van der Wal Fotografie en Film
Lodewijck

Collectie

Úw ervaren woonspecialist

Lodewijck Interieurs is een interieurspecialist met ruime ervaring sinds 1978. We mogen ons met gepaste trots wel Hollands' grootste in prachtige kwaliteitsmeubelen noemen. we hebben een prachtige ruime showroom met wel meer dan vijftig stijlkamers. Hierin hebben een grote collectie meubelen gepresenteerd in diverse stijlen van klassiek tot hotel chique. Daarbij zijn we gespecialiseerd in luxe Engelse stijlmeubelen. Met een grote stoffenstudio van bekende Engelse, Franse en Italiaanse merken kunnen wij u voorzien van de mooiste interieurstoffen. Wij zijn graag úw specialist in de realisatie van uw droominterieur.

Lodewijck
Afspraak
Afspraak
Voorkom wachten en plan een afspraak met een van onze adviseurs.
Afspraak plannen
Magazine
Magazine
Ontvang ons fraaie magazine boordevol wooninspiratie.
Aanvragen
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Ontvang onze digitale nieuwsbrief.
Aanmelden
Tot ziens bij Lodewijck
Bouwblog

Terugkijken op de vernieuwbouw

Kijk hier terug op de spectaculaire realisatie en verhuizing van onze meubelzaak.

Bouwblog