Bel 0183 70 50 20
Kamer 24-3 Voorheen Bévé Gouda Reviews 93

De stijl van Engels wonen met klasse

De klassieke Engelse woonstijl is al eeuwenlang geliefd vanwege hun elegantie, vakmanschap en tijdloze schoonheid. De geschiedenis van de Engelse stijlmeubelen gaat terug tot de Middeleeuwen, toen de meubels vaak robuust waren, met veel houtsnijwerk en decoraties. Later kwam de elegantie en verfijning van de Italiaanse stijl naar Engeland en werd de stijl meer verfijnd en gedetailleerd wat nog steeds kenmerkend is voor de Engelse stijl. Donkere houtsoorten als eiken, mahonie en noten worden vaak gebruikt, evenals prachtige stoffen van fluweel en zijde.
Stoelen0179 schaduw
Ambachtelijke luxe Engelse stoffen
U treft bij ons een grote collectie prachtige klassieke Engelse stoffen van bekende Engelse merken als GP & J Baker, Mulberry, Colefax and Fowler, Manuel Canovas, Sanderson, Morris & Co, Designers Guild, Osborne & Little en vele anderen. Rijke bloemstoffen, Schotse ruitstoffen en Engelse tekeningen in een breed scala aan kleuren. In natuurlijke materialen als katoenvelours, wol of linnen stoffen, zowel ingetogen uni's als rijke patronen in de mooiste kwaliteiten. We laten het u graag zien in onze stoffenstudio!
Stoelen0161 schaduw
Kamer 25-2
Lodewijck
klassieke Engelse bank
Een fraaie Engelse stijlkamer met rijke Engelse stoffen, kleuren en patronen. Dit klassieke Engels bankstel heeft een heerlijk zitcomfort voor een avond genieten in stijl. De weelderige bloempatronen met de velours afgewerkte biezen geven het warme Engelse woongevoel. Let ook op de prachtige klassieke ananaslampen met rijke velourskappen. Voor mensen met een goede smaak.
Lodewijck12april-©ceesvdwal_60 Lodewijck12april-©ceesvdwal_62 Lodewijck12april-©ceesvdwal_59
Roses in green
Roses in green
Kamer 24-1
Lodewijck
Bloemenbank Cambridge

Een tijdloze elegante klassieke bank met prachtige Engelse bloemstof is een sfeermaker in een Engels interieur. De fraaie klassieke fauteuils in een luxe antiekvelours van GP & J Baker maken het geheel tot een stijlvolle Engelse klassieke zithoek. De klassieke oorfauteuil van onze Luxury Leather collectie geeft ook de heer des huizes een royale zetel.

DSC04357-©ceesvdwal DSC04338-©ceesvdwal DSC04298-©ceesvdwal
Flying ducks
Flying ducks
Kamer 28-2
Lodewijck
Kasteelbanken

De kasteelbanken kunnen we wel omschrijven als een tijdloze klassieker. Meesttijds uitgevoerd in prachtig Italiaans volnerfleder van een prachtige kwaliteit. Deze kasteelbank past in vele klassieke en Engelse interieurs. Deze klassieke bank met de prachtige bronzen knoppen en lederen kwasten zal u niet snel vervelen. Gecombineerd met een elegante klassieke oorfauteuil in een wollen Schotse ruitstof en het rijke Engelse behang krijgt u gevoelens van een echte Schotse kasteelheer.

Kamer 28-2 Kamer 28-2
Luxurious red paisley
Luxurious red paisley
Kamer 18
Lodewijck
Birmingham
De Engelse klassieke bank is voorzien van prachtige stof van het Engelse merk Jim Dickens en tot een stijlvol geheel gemaakt met de rijke rode velours op de fauteuils. Het gecapitonneerde breistoeltje is een gemakkelijk bijzetfauteuiltje in uw klassiek of Engels interieur. De salontafel met handige lades en schuifplateau is met Hollands vakmanschap gemaakt in Engelse antiek eiken.
Kamer-18 Kamer 18 Kamer-18
British style
British style
Kamer 38-2
Lodewijck
Engelse luxe
Klassieke Engelse bank met prachtige rijke Engelse patroonstof van Jim Dickens, afgewerkt met luxe velours biezen en stijlvolle bolpootjes met messing wieltjes. Gecombineerd met een elegante oorfauteuil in een bijpassende patroonstof. De stijlkamer is ingericht met ambachtelijke kersenhouten meubelen van Hollands makelij. Het meidenkastje is ook een stijlvol meubelstuk in uw interieur.
Kamer 38-2 Kamer 38-2 Kamer-38-2
English horse hunt
English horse hunt
LodewijckNov22-©ceesvdwal_37
Lodewijck
Engels jachttafereel

In deze stijlkamer wordt u ondergedompeld in de Engelse stijl met jachttaferelen, rijke stoffen en behang geven een warme sfeer aan het geheel. Een klassieke Engelse bank met heerlijke donzen kussens voor een weelderig zitcomfort, gecombineerd met prachtige handgemaakte fauteuils uit onze Luxury Leather collectie. De luxe sierkussens met het Engelse 'flying duck' patroon en de bijpassende franjes maken het geheel stijlvol af.

lodewijckDetailsFeb22-©ceesvdwal_147 LodewijckNov22-©ceesvdwal_38
Authentieke barkast
Authentieke barkast
Lodewijck12april-©ceesvdwal_72 Lodewijck12april-©ceesvdwal_68 Lodewijck12april-©ceesvdwal_78

Voor alle toonkamers bezoek onze showroom

Lodewijck

Collectie

Engelse interieurwinkel

Voor wie op zoek is naar een echte Engelse interieurwinkel is bij Lodewijck Interieurs aan het juiste adres. Hollands' grootste collectie klassieke Engelse banken en klassieke fauteuils. Ook als u op zoek bent naar een Engelse oorfauteuil, slaagt u bij ons zeker! Specialist in Engels wonen met luxe kwaliteitsstoffen in Engelse bloempatronen, Schotse ruiten, fraaie velours van gerenommeerde stoffenhuizen uit Engeland. Een echte klassieke Engelse interieurwinkel zoals je die nog maar zelden tegenkomt in ons land. Bezoek onze Engelse woonwinkel met de vele stijlkamers voor nog meer inspiratie!

Lodewijck

Wat zeggen onze klanten?

Review 10
"Heel goed advies, geen opdringerige verkooptechnieken. Een geweldige keuze in meubels en stoffen. En meedenken met de klant. We zijn enorm blij met de keuze die we gemaakt hebben."
J.G , Hank
Review 10
"In een super mooie zaak perfecte service. Fijn en deskundig geholpen. Aflevering in een woord: TOP"
J.A.van Engelen , Gouda
Lees alle reviews
Lodewijck
Afspraak
Afspraak
Voorkom wachten en plan een afspraak met een van onze adviseurs.
Afspraak plannen
Magazine
Magazine
Ontvang ons fraaie magazine boordevol wooninspiratie.
Aanvragen
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Ontvang onze digitale nieuwsbrief.
Aanmelden
Tot ziens bij Lodewijck