Bel 0183 70 50 20
Kamer A-6 Voorheen Bévé Gouda Reviews 93

Art Deco

Art Deco meubelen zijn een van de meest iconische ontwerpen uit de 20e eeuw. Deze stijlbeweging vindt zijn oorsprong in de jaren 1920 van de vorige eeuw. De meest bekende kenmerken zijn hun symmetrie, geometrische patronen en luxueuze materialen. Een stijl voor mensen die houden van moderne, gestroomlijnde stijlmeubelen in unieke ontwerpen en willen genieten van kwaliteit en ouderwets vakmanschap.
Stoelen0183 schaduw
Schuitema design
Frits Schuitema heeft het spraakmakend Art Deco meubelprogramma Decoforma ontworpen. Geheel in stijl en geïnspireerd op het gevoel van een markante en tijdloze stijlperiode. De roemrijke ontwerpen van Charles Rennie Mackintosh, Frank Lloyd Wright en de Amsterdamse School vormen hierbij de grootste bron van inspiratie. Tot in de kleinste details vervaardigd met de hedendaagse comforteisen.
Stoelen0167 schaduw
Kamer A-2
Lodewijck
Ambachtelijk vakmanschap
De stijlvolle Art Deco collectie, met de ontwerpen van Frits Schuitema, is van het allerhoogste niveau. Ambachtelijk vakmanschap wordt op unieke wijze gecombineerd met de modernste technieken. De toepassing van exclusieve materialen van hoogwaardige kwaliteit is daarbij onveranderd gebleven. Deze klassieke Art Deco meubelen worden voor u op maat gemaakt.
Kamer A-3 ArtDecoWall 3 Kamer A-2
Kamer A-4 Kamer A-6
Spraakmakende ontwerpen
Spraakmakende ontwerpen
Kamer A-7
Lodewijck
Art Deco verlichting
Buitenom de spraakmakende ontwerpen van de Decoforma collectie, hebben wij ook een uitgebreide collectie in Art Deco verlichting. Prachtige ontwerpen waar de details, allure en stijl niet ontbreken. De geometrische vormen komen weer terug in zowel de lampenvoeten als de rijke stoffen waarmee de ambachtelijke handgemaakte kappen vervaardigt worden. Alles voor uw Art Deco interieur mét stijl!
Lodewijck12april-©ceesvdwal_13 Lodewijck12april-©ceesvdwal_210
Ambachtelijk vakmanschap
Ambachtelijk vakmanschap
Kamer A-11.
Lodewijck
Rosewood
De typische Art Deco kleuren rood, zwart en zilver worden, met de kenmerkende houtsoorten Rosewood en Ebbenhout, in de Schuitema ontwerpen gecombineerd tot unieke Art Deco stijlmeubelen. Met dit superieur materiaalgebruik en de ambachtelijke handen van het vakmanschap worden de meubelen met het allerhoogste afwerkingsniveau vervaardigd. Zo krijgt u een uniek collectors item voor jarenlang woongenot.
A-1 artdecoclock Lodewijck12april-©ceesvdwal_18
Schuitema design
Schuitema design
Kamer A-9
Lodewijck
Decoforma collectie
In onze Art Deco Decoforma collectie is een uitgebreid programma van banken, fauteuils, eetkamerstoelen, eettafels en salontafels. Daarnaast is er een ruime keus in kasten, dressoirs en tv meubels in elke gewenste maatvoering. Uiteraard is er grote keus in prachtige Art Deco stoffen, speciaal samengesteld voor de Schuitema Art Deco collectie. Laat u verrassen door luxe fluwelen stoffen in geometrische patronen, alsook de rijke volnerf ledersoorten in vele kleurmogelijkheden.
Lodewijck12april-©ceesvdwal_50 ArtDecoWall 2 Kamer A-1
schuitema torentje Kamer-A-9

Voor alle toonkamers bezoek onze showroom

Lodewijck

Collectie

Art Deco en Jugendstil

Art Deco is een stijl uit de kunstbeweging van de jaren '20 van de vorige eeuw die bekend staat om elegantie en luxe. Rijke materialen zoals marmer, chroom en rosewood, gecombineerd met zachte stoffen als fluweel en zijde in geometrisch patronen. Deze luxe vind u terug in de grootse Art Deco collectie van Lodewijck Interieurs. Een stijlvolle keuze voor wie op zoek is naar een tijloos en glamoureuze uitstraling van zijn interieur, met gevoel voor stijl.

Lodewijck

Wat zeggen onze klanten?

Review 10
"In een super mooie zaak perfecte service. Fijn en deskundig geholpen. Aflevering in een woord: TOP"
J.A.van Engelen , Gouda
Review 10
"Heel goed advies, geen opdringerige verkooptechnieken. Een geweldige keuze in meubels en stoffen. En meedenken met de klant. We zijn enorm blij met de keuze die we gemaakt hebben."
J.G , Hank
Lees alle reviews
Lodewijck
Afspraak
Afspraak
Voorkom wachten en plan een afspraak met een van onze adviseurs.
Afspraak plannen
Magazine
Magazine
Ontvang ons fraaie magazine boordevol wooninspiratie.
Aanvragen
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Ontvang onze digitale nieuwsbrief.
Aanmelden
Tot ziens bij Lodewijck