Bel 0183 70 50 20
LodewijckAug23-ceesvdwal_31 Voorheen Bévé Gouda Reviews 93

Onze rijke historie sinds 1978

Lodewijk Interieurs bestaat ruim 40 jaar. Eind jaren zeventig is de grondlegger, Bert Versluis, begonnen met het zelfstandig stofferen van woningen. Al vrij snel gaven de klanten het vertrouwen om ook eiken meubelen en bankstellen te leveren. Zo kwam er een showroom aan de Turfsingel in Gouda met de naam BÉVÉ Meubel en het bekende schildlogo met de eikenboom en het kasteel met de kroon. Hiermee is de afgelopen ruim veertig jaar een naam opgebouwd als specialist in klassieke en landelijke kwaliteitsmeubelen.
pand turf 2 sep
1997 Verhuizing
Richting het najaar van 1997 kwam de grote verhuizing vanuit de binnenstad van Gouda naar het statige pand aan de Antwerpseweg. Een grote stap naar een veel grotere showroom op een prachtige locatie aan de rand van Gouda. De klanten kwamen van heinde en ver voor een bezoek aan de prachtige toonzalen. BÉVÉ Meubel was een begrip geworden in het Groene Hart en ver daarbuiten.
vrachtauto sep
2008 Nieuw elan
In april 2008 is BÉVÉ Meubel overgenomen door Kees en Berthilde van Wijk. Dat bracht nieuw elan in de zaak; er kwam een sfeervolle woonwinkel met een eigentijdse en klassieke collectie. In de jaren die volgde is er hard gewerkt aan een uitgebreide collectie meubelen en stoffen van de mooiste kwaliteit waarbij vakmanschap en passie samenkomen. Hiermee ontstond gaandeweg ook de wens voor een nieuwe showroom, waarbij de klant een unieke woonbeleving ervaart en de meubelen stijlvol gepresenteerd konden worden in prachtige stijlkamers.
pand sep
2022 Nieuwbouw
Eind 2021 is het zover en wordt de nieuwe locatie in het Brabantse Werkendam aangekocht. De wens voor een showroom met een ligging in het midden van het land, wat ook gunstig is voor de in de Bommelerwaard woonachtige eigenaar, gaat hiermee in vervulling. Na een jaar schetsen en bouwen was het zover. Op 1 december 2022 konden de deuren geopend worden van de prachtige nieuwe showroom. Hiermee was het ook tijd voor een passender naam en zo werd 'Lodewijck Interieurs' onthuld.
LodewijckAug23-ceesvdwal_34
Lodewijck

Impressie

Video Van der Wal Fotografie en Film
Lodewijck

Collectie

Van harte welkom!

We laten u in onze showroom met wel meer dan vijftig stijlkamers graag zien wat we in huis hebben. Pure klasse in stijlvol wonen in uiteenlopende stijlen. Prachtige klassieke Engelse interieurs tot luxe hotel chique. Bent u benieuwd naar onze aanpak? Kom langs en laat u inspireren door onze grote collectie, waar u op deze website de sfeer al van kunt proeven. Onze adviseurs, allemaal met passie en enthousiasme, helpen u graag om uw droominterieur waar te maken.
Van harte welkom in Werkendam!

Lodewijck
Afspraak
Afspraak
Voorkom wachten en plan een afspraak met een van onze adviseurs.
Afspraak plannen
Magazine
Magazine
Ontvang ons fraaie magazine boordevol wooninspiratie.
Aanvragen
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Ontvang onze digitale nieuwsbrief.
Aanmelden
Tot ziens bij Lodewijck
Bouwblog

Terugkijken op de vernieuwbouw

Kijk hier terug op de spectaculaire realisatie en verhuizing van onze meubelzaak.

Bouwblog