Bel 0183 70 50 20
Kamer E1 Voorheen Bévé Gouda Reviews 93

Specialist in klassieke meubels

Een stijlvol interieur met klasse, samengesteld met prachtige materialen, kleuren, stijlen en patronen. De warmte van een klassiek interieur, maar wel in hedendaagse stijl en zeker niet ouderwets. Wat is er nou mooier dan dat? Prachtige klassieke meubels met de mooiste klassieke stoffen bekleed. Juist door te kiezen voor klassieke elementen in je interieur, uitgevoerd in eigentijdse materialen en kleuren, krijg je een unieke inrichting met karakter.
Stoelen0096 schaduw
Hollands' grootste in klassiek wonen

Lodewijck heeft misschien wel Hollands' grootste collectie klassieke meubels. Te denken valt aan klassieke banken en fauteuils, maar ook fraaie ambachtelijke houtcollecties met klassieke salontafels, eettafels en klassieken kasten in eiken of kersenhout. Denk aan een prachtige klassieke vitrinekast of dressoir, desgewenst geheel op maat gemaakt. Maar ook voor een klassieke oorfauteuil bent u aan het juiste adres.

Stoelen0093 schaduw
Lodewijck - Kamer 15-1
Lodewijck
Eigentijds klassiek

Deze klassieke combinatie is voorzien van eigentijdse strakke lijnen. De prachtige Harlequin stoffen geven dit bankstel een luxe uitstraling. De kersenhouten salontafel en hoektafels zijn voorzien van een mooie ingelegd bovenblad en praktische laden. De prachtige klassieke schemerlampen met luxe kappen maken dit droominterieur helemaal af.

Lodewijck detailes-©ceesvdwal_42 Lodewijck detailes-©ceesvdwal_36 Lodewijck detailes-©ceesvdwal_46
Kwaliteit en klasse
Kwaliteit en klasse
Kamer 27-1
Lodewijck
Klassieker met comfort

Een stijlvol klassiek bankstel, gecombineerd met een klassieke oorfauteuil en elegant damesfauteuiltje. Uitgevoerd in een prachtige klassieke stof met rijke patronen. Hollands topfabricaat, voorzien van een fantastisch zitcomfort met binnenvering voor een stevige zit. Prachtige klassieke schermerlampen met bijpassende kappen maken het geheel stijlvol af.

Lodewijck detailes-©ceesvdwal_4 Pauw kopiëren Lodewijck detailes-©ceesvdwal_1
Wonen met grandeur
Wonen met grandeur
Lodewijck - Kamer 14-1
Lodewijck
kersenhouten meubels

Deze eetkamer met klassieke kersenhouten meubelen geeft, met de strakke belijning, toch een eigentijdse uitstraling. Prachtig ambachtelijk vervaardigde Hollandse meubelen, waar het vakmanschap vanaf straalt. Deze meubelen kunnen, zowel in het kersenhout als eikenhout, geheel naar wens samengesteld worden. De leren eetkamerstoelen uit onze Luxury Leather collectie passen naadloos bij deze stijlkamer.

lodewijckDetailsFeb22-©ceesvdwal_107 Lodewijck detailes-©ceesvdwal_30 Lodewijck detailes-©ceesvdwal_29
Stijlvol en eigentijds
Stijlvol en eigentijds
Lodewijck - Kamer 31-1
Lodewijck
Klassieke eethoek
Een praktische eiken eetkamertafel met uitschuifmogelijkheden in verschillende maatvoeringen. Vervaardigd met Hollands ambachtelijk vakmanschap! Gecombineerd met de stijlvolle eetkamerstoelen, voorzien van luxe Engelse stof van Osborne & Little, maken heerlijk natafelen tot een genot. De eiken jagerskast biedt veel praktische opbergruimte in de eetkamer.
Lodewijck detailes-©ceesvdwal_79 lodewijckDetailsFeb22-©ceesvdwal_44
Ambachtelijk vakmanschap
Ambachtelijk vakmanschap
Lodewijck - Kamer  35-1
Lodewijck
Tijdloos comfort
Dit bankstel mag gerekend worden tot de tijdloze klassiekers die bewezen heeft de 'trend des tijds' te doorstaan. De tijdloze belijning en het fantastische zitcomfort met binnenvering maken dit bankstel tot een allemansvriend voor jarenlang zitplezier. De bank is gecombineerd met bijpassende fauteuils in een hoge en lage uitvoering.
Lodewijck detailes-©ceesvdwal_17 Lodewijck detailes-©ceesvdwal_13 Lodewijck detailes-©ceesvdwal_15
Klassiek van nu
Klassiek van nu
Lodewijck - Kamer  32-2
Lodewijck
Tafelen in stijl

Deze prachtige elipsvormige eiken eetkamertafel geeft al een gezellige aanblik bij binnenkomst. De klassieke eetkamerstoelen hebben een fijn comfort wat aanleiding geeft voor lang en gezellig tafelen. De rijke Engelse stof van GP & J Baker geeft het geheel een luxe uitstraling, zodat we het absoluut tafelen in stijl mogen noemen.

Lodewijck12april-©ceesvdwal_154 Lodewijck detailes-©ceesvdwal_85
Luxury Leather
Luxury Leather
Kamer 20-2
Lodewijck
Kwaliteit en vakmanschap

Dit lederen bankstel uit onze Luxury Leather collectie is het summum in onze leercollectie. Vervaardigd van de allermooiste kwaliteit stierenleder en voorzien van prachtige details. Gecombineerd met een comfortabele fauteuil in een luxe bloemstof van het bekende merk GP & J Baker.

Lodewijck12april-©ceesvdwal_30 Lodewijck12april-©ceesvdwal_28 Lodewijck12april-©ceesvdwal_32
Authentieke barkast
Authentieke barkast
Lodewijck12april-©ceesvdwal_72 Lodewijck12april-©ceesvdwal_78

Voor alle toonkamers bezoek onze showroom

Lodewijck

Collectie

Specialist in klassieke interieurs

Bij Lodewijck's klassieke meubels vind u uitsluitend kwaliteitsmeubelen van het mooiste soort. Geen import uit het Oostblok, China of het Verre Oosten. Hollands fabricaat van onze klassieke meubels is voor ons belangrijk en hebben we hoog in het vaandel staan. Korte lijnen met gepassioneerde vakmensen waar we een jarenlange vertrouwensband mee hebben opgebouwd. Daarnaast hebben we ook goede contacten met fabrikanten binnen Europa en het Verenigd Koninkrijk. Bij al onze leveranciers zien we met eigen ogen hoe een product ambachtelijk vervaardigd wordt. Wij hebben hoge eisen aangaande het product waar we voor staan. Alleen zo kunnen we garant staan dat u jarenlang plezier beleeft van de aankoop van klassieke meubels. We laten het u graag zien en ervaren in onze showroom.

Lodewijck

Wat zeggen onze klanten?

Review 10
"In een super mooie zaak perfecte service. Fijn en deskundig geholpen. Aflevering in een woord: TOP"
J.A.van Engelen , Gouda
Review 9
"Vriendelijke behulpzame verkoopster , niet opdringerig op afgesproken bezorgd, ! Groeten uit Katwijk"
A.Hazenoot , Katwijk aan Zee
Lees alle reviews
Lodewijck
Afspraak
Afspraak
Voorkom wachten en plan een afspraak met een van onze adviseurs.
Afspraak plannen
Magazine
Magazine
Ontvang ons fraaie magazine boordevol wooninspiratie.
Aanvragen
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Ontvang onze digitale nieuwsbrief.
Aanmelden
Tot ziens bij Lodewijck