Bel 0183 70 50 20
Oorfauteuils

Oorfauteuils

van Lodewijck
Oorfauteuil Marquis
Een klassieke oorfauteuil is een geliefd meubelstuk in klassieke interieurs. De tijdloze ontwerpen maken het tot een echte klassieker. Bij Lodewijck vind u Hollands' grootste collectie klassieke oorfauteuils. Vele modellen en uitvoeringen in diverse stijlen. Ook vind u hier een uitgebreide collectie klassieke stoffen in vele kleuren en patronen.
Stoelen0142 schaduw
Oorfauteuil Edward
Royale Engelse oorfauteuil met vakmanschap van Hollandse makelij. Gestoffeerd in een prachtige Engelse patroonstof van Morris&Co. De klassieke telefoonarm geeft een elegante touche aan deze klassieke fauteuil, evenals de biezen die uitgevoerd zijn in een contrasterende veloursstof. Uiteraard heeft deze klassieke oorfauteuil een gedegen zitcomfort van hoogwaardige kwaliteit.
Stoelen0173 schaduw spiegel
Oorfauteuil Carter
De Carter is een klassieke oorfauteuil in de mooiste kwaliteit leer. Vakmanschap en klasse zijn de eigenschappen die deze oorfauteuil al lange tijd tot een klassieker maken in de Luxury Leather collectie van Lodewijck. Vervaardigd met prachtige details in leerapplicaties en biezen die geheel naar wens samen te stellen zijn.
LL-Carter-Schaduw
Oorfauteuil Engels
Lodewijck is gespecialiseerd in oorfauteuil Engels. Tijdloze klassieke Engelse ontwerpen met prachtige Engelse stoffen. De oorfauteuil Quinn heeft een fijn zitcomfort om heerlijk in weg te dromen. De rijke veloursstof met klassiek bloemenpatroon van het bekende Engelse stoffenhuis GP & J Baker, geeft de fauteuil een rijke uitstraling.
Stoelen0138 schaduw spiegel
Oorfauteuil Viceroy
Exclusieve Engelse oorfauteuil met de statige grandeur en charme van vervlogen tijden. De hoge rug met de grote oren geven een luxe comfort en ontspanning en zijn een waar meubelstuk in uw klassiek interieur. Deze klassieke oorfauteuil is goed te combineren met klassieke meubels.
Stoelen0179-schaduw
Oorfauteuil Milano
Een oorfauteuil is ook goed te combineren in landelijke interieurs. Lodewijck heeft een prachtige landelijke oorfauteuil. Geheel passend in de landelijke stijl met zowel uni veloursstoffen als rijke patronen in de sobere landelijke kleuren. Oorfauteuil landelijk is zeker een aanrader waar de adviseurs van Lodewijck u graag in adviseren.
Stoelen0096 schaduw spiegel
Lodewijck

Collectie

Tot ziens bij Lodewijck